Fotoafdruk

Fotoafdruk - Velvet

30x30 (CM)

vanaf € 15

Het Velvet papier heeft een verbluffend zacht en diep mat effect. Als professionele fotograaf kunt u uw foto's op een creatieve en innovatieve manier presenteren, en uw foto's omzetten in beeldende kunst. Fluweel papier biedt verbeterde kleurenreproductie, witte zuiverheid en uitstekende beeldstabiliteit.

FOTOAFDRUK VELVET

 • Velvet afdruk geeft een diep mat effect
 • Let op, Het contrast is lager dan bij normaal mat papier
 • Geen enkele reflectie
 • Zuiver wit en nauwkeurige kleurweergave
 • Verstuurd voor maar € 4,95
 • hoek fotopapier fotoafdruk velvet
 • Foto's afdrukken bij Gallery Color

  Als u uw foto’s af wilt drukken bij Gallery Color dan kunt u uw foto’s in drie gemakkelijke stappen bij ons aanleveren. Vervolgens zullen we met uiterste zorg uw foto’s ontwikkelen en drukken we de foto’s af. Als de foto’s gereed zijn, worden de foto’s zorgvuldig ingepakt en verzonden. Zo staan u geen onaangename verassingen te wachten bij uw fotoafdruk.

  Product details

  Dienst foto's afdrukken
  Papiersoort voor fotoafdruk Crystal Archive Professional Velvet Paper
  Dikte Velvet Type H (240µm)
  Kenmerken Diep mat oppervlak / zuiver wit / Nauwkeurige kleurweergave

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Foto afdrukken met kwaliteit

  Door geen concessies te doen aan de kwaliteit van ons materiaal, kunnen we foto afdrukken van de hoogste kwaliteit garanderen. Het velvet fotopapier van Fuji geeft een intense warmte en diepte aan de foto; Het wordt een sensationele afdruk. Iedere fase van het proces van het afdrukken van foto’s wordt in eigen huis uitgevoerd. Hiermee kunnen we de lijnen kort houden en de kwaliteit waarborgen.

  Geavanceerde technieken

  Het resultaat van het afdrukken van /276/half/witte-rand-fotoafdruk-velvet-rechtsfoto’s valt of staat met de zorg waarmee de foto wordt ontwikkeld. Wij ontwikkelen uw fotoafdruk dan ook met de meest geavanceerde technieken. De ZBE Chromire LED belichter die we gebruiken is daar een goed voorbeeld van. Met dit apparaat wordt iedere kleur zo natuurlijk mogelijk vertaald naar uw fotoafdruk.

  fotoafdruk velvet zonder of met witte rand
 • varianten fotoafdrukken

  Met of zonder witrand

  In het bestelproces kun je gemakkelijk kiezen om een witrand om je beeld laten van 1, 2 of 5 cm. Zo creëer je dus zonder moeite een passepartout.

  Expertise binnen handbereik

  Het fotolab van Gallery Color wordt al sinds 1977 gebruikt. Bovendien doen we het gehele proces zelf. Van het afdrukken van de foto tot de afwerking daarvan. Hiermee hebben we in de loop der tijd een geweldige expertise opgebouwd op het gebied van foto’s afdrukken. Hier heeft u dan ook profijt van bij uw persoonlijke fotoafdrukken.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.